Tekan sini

Friday, July 16

Abe mata stim folo balik

Tadi pegi ke rumah lama bagi budak2 tu makan. Sekor pun takde. Mane ntah peginye belaka. Runsing la pulak.

Tetiba muncul Deejay... mengekor je. Bukan nak makan tapi nak manja. Mengada-ngada btol. Kali ni dia folo balik lagi. This time lepas bagi dia makan, cepat2 angkat letak dalam bilik. Kurung kejap. Bagi blackwood lak. Deejay suke giler... kejap2 gi makan. lepas gosok2 gi makan. pastu minum kejap then mandi (dia jilat badan dia sendiri je) then sambung makan. guling kejap pastu makan lagi. comel sunggu kamu ni. Tetiba nampak cam gemuk skit. Takkan la sekali makan je terus gemuk. hehehe....
Comuel kamu ni bila manja...

video

5 comments:

  1. deejay suka blackwood ye. moga lepas nie lekat kat rumah baru ye sayang

    ReplyDelete
  2. mr deejay sama cam merah lar...pandai urut hehe

    wah jay suka mam blackwood yer, ti leh soh miss chika beli lg yerk leh meoww tumpang sekaki :D

    ReplyDelete
  3. Marilyn; btol la tu. dok umah diam2 br leh makan selalu kan?

    meowwmania; hehehe nak try umpan dia dok umah ngan blackwood.

    ReplyDelete
  4. blackwood tu mende pe geng? makanan kucing ke?
    xnah dgr pun brand tu..ku terbayang kayu arang yg hitam..hihi blackwood (kayu hitam)

    ReplyDelete
  5. blackwood tu catfood. Chika br je try hari tu. ok la, deejay suke. Kalau nak tau lebih lanjut sila rujuk ngan miss meowwmania. dia lebih arif kut. hehehe

    ReplyDelete

T e r i m a K a s i h