Tekan sini

Thursday, October 28

Nomi dengan Mustapha

Lama Chika tak buka blog. Keadaan kesihatan dan kebizian kerja dan pelbagai aktiviti di hari minggu tidak mengizinkan. Padahal budak2 ni banyak nak bercerita. Terutamanya Si Nomi ni ha...

Sejak balik dr Kuala Gandah Bulan lepas, Chika deman dan batuk2. sampai hari ni masih tak baik2. Demam kejap ada, kejap tak de. Tiba2 smalam melarat. Selsema plak. Plus gastrik... hadoi... Dugaan , terima dengan tenang. Makan ubat dan tido je... dah 1 hari tido. Hari ni rasa sedikit segar. hehehe Maka terimalah blog hasil dari demam yang tak sudah2. Kalau ada apa2 terkurang ke, terlebih ke, harap maaf la ye. Dari segi fizikal ok lagi. Bab mental ni susah nak cakap. kepala high tempreture je... muahahahahaha

KISAH NOMI DENGAN MUSTAPHANomi pun ader jugak... Ingatkan Dottie ngan Aboo je ader...
Mummy kasi sebab tak mau kamu rasa berkecil hati. Dulu Mickey ngan Nemo pun ader
Nomi tak kisah pun kalu tak de Mummy...
Tapa ni tak leh gosok Nomi btol2 macam Mummy...
Kamu tido je la ngan Tapa tu. Cakap banyak pulak..
Suke paksa orang taw... tasuke tasuke

video

Celoteh Nomi: Buruk perangai kucing jantan bila main teddy bear kan?

6 comments:

  1. bidio anak jantan sape main ngan teddy bear tu?

    ReplyDelete
  2. itu Mickey masa dia kecik dulu. sblm ada Lucy, itula menan dia...

    ReplyDelete
  3. nomi!! windu tol aunty meow ngan nomi, mujurlah mama kamu dah sihat :)

    nomi ada teddy bear yer, sho suwiittt lar

    eh mana ada buruk kucin jantan men teddy bear, kiut lar *wink

    ReplyDelete
  4. Nomi pon windu aunty meoww jugak. aunty meoww dh sihat ke? dah boleh men kejar2 ngan mon ngan min kan?

    Nomi kene paksa men ngan teddy bear tapi nomi tido je...:P

    ReplyDelete
  5. hehehe... tomey nyer nomi ngan tapa.... kalo kucing2 yus abis dh teddy bear 2, jd kwn gaduh diowang ler...
    hehehe... luv u nomi...

    ReplyDelete
  6. ailebiutu aunty Yus...

    Nomi tak suke Tapa. sbb kecik2 dulu dia sensorang x de kwn. dh ade kwn ni dh tak suke ngan teddy. ni kes paksa nih... hehehe

    ReplyDelete

T e r i m a K a s i h