Tekan sini

Sunday, January 30

Mili dab Micro, Sihat dan sejahtera... Terima kasih yang mendoakan...


Salam semua....

Mula2 sekali Chika nak minta maaf lambat update pasal kepulangan Micro... Tak nak orang risau... Alhamdulillah. Micro sudah selamat pulang ke rumah....
video

Tiba2 Chika jumpa dia sedang duduk di dalam bilik air dekat dengan bekas minumannya... Menjerit jugak la jugak. Macam tak percaya. Mami ngan Uncle pun terperanjat... Cepat2 buatkan makanan untuk Micro. Laparnya... Chika pegang badannya... Berminyak. Bau minyak kereta. Mesti terperangkap kat mana2 ni...

Esoknya Chika mandikan Micro. Seriusly, Chika paling suka mandikan Micro. Maaf tak de gambar atau video Micro mandi.. Dia malu.. hihi.. Micro merupakan yang paling senang unuk di mandikan.. nak tau kenapa? Sebab dia suka air. Kucing lain mandi sampai menggelupur, tapi Micro purring..... hehe budak bertuah tu...
Comel saje nk bagitau dia masih comel...

Ini bukan gambar Micro Mandi. Ini merupakan penyebab Chika lambat update pasal Micro.. Hehehehe Chika dengan mami pergi bercuti. Kitorang berseronok di Port Dickson.. Tapi bukan kitorang je... tengok gambar tu... Ni Darwisyah dengan Awsam dalam bathtub pagi tadi. Hujan je... tak le ke swimming pool dan pantai. Main dlm bathtub pun jadilah... hehehehe

Dan sesampai je kat rumah tadi Chika terus terkam Mili. Tgk perut dia kene shave... kesian dia... Apa2 pun alhamdulillah sebab Mili selamat. Mok la yang paling suka... tgk la muka Mok memerhatikan Mili...

video

Celoteh Nomi: Mummy dah balik yeay..... Zzzzzzzzzzz

11 comments:

  1. Alhamdulillah, Micro dah balik...Comel, Mili n Mok.. amboi, senang hati nampak...love you all

    ReplyDelete
  2. salam..Alhamdulillah semuanya dah kembali.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...

    Kak kim, terima kasih, dorang mmg senang hati je. Especially si Mok tu.... ~We all love u too =D

    Cikgu Gt, Alhamdulillah... lega sangat hati sbb semua dh kembali. nak g holiday pun rasa ringan skit. :)

    Starzieti, Thank you... Alhamdulillah sgt2... =D

    ReplyDelete
  4. ye la.. syukur Micro dah balik. yes!Comel mmg secantik namanya :)

    ReplyDelete
  5. DearCats, thank you...thank you... Happy sgt ni. :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah Micro dah balik.

    Micro jgn buat cam nie lagi taw,sian daddy,mummy kakak awak tu carik2 awak yg special.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, shukur micro dah balik ye, LEGANYA hati Chika, Mami, Uncle kan. Tumpang gembira sama walaupun x pernah jumpa Micro.

    Comel tu cumel DAN MONTEL dan unik telinga dia. Alhamdulillah juga Mili selamat mudaha2an terus sihat dan sihat cm biasa. Rupa Mok tu macam Adik si Abang pulak ye he3...

    Wah seronoklah ye, g bercuti di PD...dah lama tak kelaut...teringin benar nak kelaut...ckp kat kwn2 plan selalu kehutan sungai hutan sungai hutan je, plan le kelaut pulak ... :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah Cik Marie... itula, nk kene babab si micro ni. merayau2 je...

    Papa, Alhamdulillah sgt2... Tak tergambar kegembiraan dihati kami. nak g holiday pun tak susah hati sgt...

    Comel tu mmg nak enterprame je. budak ni mmg unik skit. dr perangai sampai la ke body language nye. mok tu a'ah la... kalau tgk muka dia. ada la macam sama skit. muka cheeky..

    Memang best PD hari tu. Tapi musim ujan. Memang molek benar la cadangan papa tu. saya memang suka kalau dpt kelaut. nnt kita usha2 ngan mr t... hehehe

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah....seronok baca berita gembira hari ni, syukur Micro dah pulang dan Mili dah sihat :)

    tak sabar nak jumpa diaorg nnti

    psstt...chika jgn lupa amik ai kat 'car park F' yerrr....ingat taww FFFFFF heheeee........

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah kan Lin... lega sgt.. umah lin camane? banjir dh surut?

    Car Park F???? dah pesan kat Mok ngan Nomi suh hafal... hohohohoho

    ReplyDelete

T e r i m a K a s i h