Tekan sini

Thursday, March 3

Ada budak ditimpa 'perasaan'

Hello kawan-kawan Mummy ngan kawan-kawan Nomi...
Nampak panjang tak badan Nomi
Sebenarnya Nomi wan camni je....
hehehehe Comel tak?
Nomi nak jadi Supergirl...
leh terbang
leh tangkap burung
ada gaya tak?
Sebenarnya Nomi memang suka duduk lurus camni.
macam lega je dapat rengangkan sendi2
Cuba Nomi try camni
Poyo je minah ni
Supergirl la kononnya
Mentang-mentang la Supergirl blonde
Kene tampor je dah lari...
Muahahahaha
Lantak la nak kata apa kak Mok
Kak Mok jeles kan Mummy?
Tak baik dengki tau
Itula, orang suruh jaga badan
Malas...
Dah gemuk jeles kat orang la...
Kan mummy kan?
Nomi,
Tak baik kata orang gemuk...
Mok tu usik kamu je...
Yo lah Mummy...
Mok tak gemuk
Debab je
Macam Micro... kan Aunty Meowwmania?

Nak jugak cari pasal kan?

Celoteh Nomi: Ala Mummy, kite gergurau senda je di pagi hari. Saja nak ceriakan hari-hari Mummy....

12 comments:

  1. a'ah betul kata Nomi tuh tp Nomi pon apa kurang nyeee.... :D

    ReplyDelete
  2. Kak Niss, thanks... ada gak orang notice Nomi jadi supergirl

    Aunty meoww meoww, Nomi tak debab la... Nomi kategori gebu.. ahaks

    Aunty Marie; kan? teruk kan? ekekeke (suke ade geng ngutuk mok)

    ReplyDelete
  3. hei Nomi,aunty tak ngutuk Mok la..aunty cakap yg Mok super naughty...kamu tu super perasan!

    ReplyDelete
  4. mmg suka tgk kucen duk camtu..kiut!

    ReplyDelete
  5. Mata dia besonyer...cam nak terkam org..sayang Nomi dan semua nya..

    ReplyDelete
  6. aunty marie; watever hehehe
    cikgu, thank you. nomi memang suke kene puji... ihik
    Kak kim, mok suke bulatkan mata besar2 pastu jegil kat kite. hehehe cam org lak...
    Sharz, meh la join sekali.. hehe

    ReplyDelete
  7. kalau lah Nomi ada pesbuk... nanti mesti Aboi nak add Nomi.. hahaha

    ReplyDelete
  8. hehehe southern-girl, kite tak de fesbuk sbb mami tak bagi main lappy dia... huhuhu

    ReplyDelete
  9. sayangnye.. aboi lak suka main laptop. pantang kitorang fesbuk-fesbuk, dia pun nak feSEBOK!

    ReplyDelete

T e r i m a K a s i h