Tekan sini

Saturday, April 2

Celoteh Nomi, real punyer.....

Mau keluar
Nape tak nak kasi?

Tak nak cakap banyak. dengar lah sendiri budak ni nye celoteh...

video

video
video
video
peristiwa malam tadi dari 1:40 am hingga 1:55 am
almost everynight macam ni. kan mummy dah suruh bagitau boss kamu, tukar shift. mummy tak bagi keje malam lagi. Paham?

8 comments:

  1. hahahaha....bersungguh-sungguh carik jalan keluar

    hehe...cian Nomi kena kurung ngan mummy yer :D

    ReplyDelete
  2. Wakakakakakaka!! nak g bukak pintu sendiri.. hahahaha tiut

    ReplyDelete
  3. nomi msuk blkg tirai igt dpt klua dh la tu ye...

    ReplyDelete
  4. meowwmania; padan muka nomi bukan kesian. siang hari dah tak lekat rumah. malam pun merayap. perangai sape la dia ikut ni.....

    Southern girl; kalau boleh telus dah lama dia ilang tu...

    Sunyi sepi; itu yang paling tak tahan tu hehehehehe

    ReplyDelete
  5. padan muke.

    mummy suh tukar shift tak nak. mummy awak kata tadi nak shave bulu awak tu. tp nasib ade Nanny...dia cakap tak leh...GRO kene cantek. hahahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha mummy ingat kamu keje kilang je. rupanya2 senyap2 kamu jadi GRO ye...

    ReplyDelete
  7. knpa nomi nk kuar?? tido lgi best tau!!!

    ReplyDelete
  8. Anonymous, nomi dah puas membute. tgh mlm biji mata dia terang. itu yang nak berjln je....

    ReplyDelete

T e r i m a K a s i h