Tekan sini

Thursday, September 8

Betty's babies... yum yum yum

Comel tak?
birthdate: 07/08/11
time: 3:15pm (budak 3suku)
sex: male

Lupa nak bagitau
Tami dah tukar nama jadi Betty sebab mami ngan uncle x comfy ngan nama tu.
Tak gegirl katanya... hehehe so, kami panggil Betty.
Mula2 nak letak Bella = beauty tapi ntah tetiba Chika sebut Yo Soy Betty La Fea pastu dorang terus suka. nak letak Betty la... lagi sesuai..

hehehe
Dan ini gambar Betty lepas beranak
ada ke mula2 nak beranak kat celah tiak Chika
Kelass kau Jah..
Last2 Chika amik bakul, letak kain dan pindahkan dia kat dalam tu
Tapi still atas katil
1st class okay
hehehe habis cadar ku
Lepas2 beranak terus cari nenen.
pandai.

Comel tak?
birthdate: 07/08/11
time: 4:16pm
sex: male

comel tak?
birthdate: 07/08/11
time: 4:51pm
sex: female

comel tak?
birthdate: 07/08/11
time: 5:46pm
sex: male
name: Ewok

Comel tak?

Setelah sebulan dilahirkan
|
|
|
|
|
|
|
v
V
V
Meh layan video ni.
Anda pasti terhibur.

video

7 comments:

  1. wahhh tahniah la dpt cucu hihihi..gurau je...eh yg kunin2 tu mcm uning ery ms kecik..ish2..dh lm xbermain2 ngn anak tucen..aih..histeria ery tgk video ni..aih..cumel2 semua...geram btl

    ReplyDelete
  2. wahh Chika!! dah besar budak2 itam tuh!! cepat je kann...

    tgh besar besar tu yg best main tuh, hyper aktif hehe...

    ni yg rasa nak dtg sana nih ngeee~~

    ReplyDelete
  3. ery, memang histeria. Chika kalau lepak ngan dorang rasa hlang masalah dunia. sengeh sampai kejang rahang la... hehehe

    Meowwmania, meh la sblm budak2 ni makin membesar... hehehe

    ReplyDelete
  4. so adorable...tomel sangat la semua tu..rasa nak gigit jer:P

    ReplyDelete
  5. Mama Tamami, meh la sini. nak kunyah pun boleh.... hehehehe

    ReplyDelete
  6. wahh... beronok² bebudak tecik tu bermain sesama diorg... smpi tunggang langgang cage mcm tongkang pecah dibuatnye... lincah sgt... hihi~

    ReplyDelete
  7. sama besday ngan Kakak punya Kakak lah..ehehe..semoga membesar dgn sihat sumernya..:))

    ReplyDelete

T e r i m a K a s i h